top of page
Search
rogermallol

Convocatòria Assemblea de Socis i Sòcies

Updated: 4 days ago

Benvolgudes famílies sòcies,


Us informem que el proper dilluns 28 d'octubre de 2024 a les 19:00 i en format presencial a l'Escola tindran lloc l'Assemblea Ordinària d'inici de curs, així com l'Assemblea Extraordinària per convocar eleccions a Junta Directiva, amb el següent ordre del dia:


  • Lectura acta anterior

  • Tancament 2023-24. Aprovació dels comptes

  • Eleccions a Junta Directiva

  • Constitució mesa electoral

  • Precs i preguntes


Aprofitem per recordar-vos que l'Assemblea és el vostre espai en el que podem exposar les vostres inquietuds, idees, suggerències... així com exercir el vostre dret a vot.

Pel que fa a la logística, hi haurà refrigeri per tothom així com monitoratge pels més petits. És per això que us volem demanar que respongueu el següent formulari de manera que puguem fer una previsió aproximada de les persones que vindreu (adults i menors):



Pel que fa a l'Assemblea Extraordinària, els estatuts de l’AMPA Guillem Fortuny estableixen un termini màxim de dos cursos per a la renovació dels càrrecs de la Junta Directiva. Això significa que iniciem ja el procés electoral per triar la nova Junta Directiva de l'AMPA, que exercirà durant els cursos 2024-25 i 2025-26.


Us recordem que només podran presentar candidatures i votar aquells membres socis de l’AMPA que ho siguin abans de la finalització del període de presentació de candidatures i que estiguin al corrent del pagament de la quota anual, dels rebuts d’activitats i dels serveis gestionats per l’AMPA.


Animem a tots els socis i sòcies de l’AMPA Guillem Fortuny que presenteu les vostres candidatures per tal de fer realitat els projectes i idees que teniu per aquesta escola!


Podeu trobar tota la informació referent al procés de les eleccions i la butlleta per presentar la candidatura conjunta als documents que trobareu al final d'aquesta entrada.


Us esperem!


Gràcies per endavant per contribuir positivament a la missió de l'AMPA GF.




46 views0 comments

留言


bottom of page